Forside Sport og friluftsliv Min massør forstår min krop!

Min massør forstår min krop!

af admin

Hvem kunne ikke trænge til lidt massage?

Jeg har som så mange andre oplevet en del problemer med min ryg, men forskellen er bare, at jeg faktisk er ung – 26 for at være præcis. Jeg har snakket med en del venner, familie og kollegaer om, hvordan min ryg bare har føltes så låst og gammel, hvilket ikke lige er drømmen, når man gerne vil vandre, udføre sit kontorjob og gå i byen med vennerne i weekenderne. Jeg overvejede faktisk til sidst at gå til læge, fordi jeg ind i mellem næsten ikke kunne bukke mig uden at “sidde fast”. Det var især svært at acceptere, når min kæreste så mig. Jeg googlede nettet tyndt efter gode råd, løsninger og mirakelkure, men fandt aldrig noget, der helt virkede. Det var lige indtil jeg blev anbefalet massage odense c, for det viste sig bare at være fra dengang, hvor jeg skrev min bachelor.

Den dårlige holdning stoppede aldrig

Da jeg kom ind til massøren, udbrød hun prompte, at jeg var helt låst og fuld af knuder i ryggen – øhh, ja! Hun spurgte lidt ind til hvad jeg lavede, og igennem snakken gik det op for mig, at jeg faktisk altid havde været meget opsat på at sidde godt, når jeg arbejder. Da jeg skrev bachelor, fik jeg dog en dårlig vane, som jeg var blevet blind for, stadig var en del af mine hverdag. Det var befriende at gå derfra første gang (og anden, tredje, fjerde og så videre) for min massør forstår min krop, og hjælper den til at blive bedre.

Related Posts

Skriv en kommentar