Forside Mad og Sundhed Gourmetophold på Hotel Munkebjerg

Gourmetophold på Hotel Munkebjerg

af admin

Nu er jeg selv indenfor køkken og restaurant branchen, og derfor kan jeg godt lide den ekstra gode Gourmetmad – der er ikke så mange steder i Danmark efter min mening, hvor jeg kan sige at jeg virkelig får mig en gourmetoplevelse – for, for mig er en Gourmet oplevelse ikke kun Gourmet maden, men så afgjort også den betjening og service der følger med den dejlige mad. Jeg vil forkæles fra det øjeblik jeg træder ind ad en dør, jeg vil føle mig velkommen og som om jeg er den eneste gæst der er i restauranten, også selvom der er fuldt hus. Jeg har oplevet denne eksklusive gourmet oplevelse nogle få steder, og et af de steder jeg foretrækker er Hotel Munkebjerg i Vejle med deres Gourmetophold.

Gourmetophold en oplevelse

Til et gourmetophold hører selvfølgelig også en overnatning eller 2 – Jeg plejer at have en enkelt overnatning i et af Treetop værelserne, så den skønne mad, med luksus forkælelsen, hvor der fortælles om maden og den vin der hører til, for så at ende i Hotel Munkebjergs Wellness afdeling, inden jeg går til køjs. Nu kunne det godt lyde som om det kun var mig alene, men jeg har som regel altid en eller anden gæst med, som jeg gerne vil dele denne gastronomiske oplevelse med. For mig er det luksus i høj kvalitet, og dem jeg har med, skal også kunne være i det og nyde det, så det kan blive en fælles oplevelse man kan tale om bag efter.

Related Posts

Skriv en kommentar