Forside Hus og Have Sekskantede højbede fra Gastrogarden

Sekskantede højbede fra Gastrogarden

af admin

Nu har jeg endelig fundet de sekskantede højbede, som jeg ville have i min have – mange andre af mine venner har de rektangulære højbeds kasser, men dem syntes jeg er grimme i min have. Årsagen til at jeg så godt kan lide de sekskantede højbede, er at man kan have dem frit stående i haven, og man kan så gå rundt om dem når man skal passe de ting man har plantet i dem. Det kan man selvfølgelig også med de firkantede, men jeg syntes bare de ser mere fjollede ud de firkantede når de står midt i en have. Jeg købte mine sekskantede højbede hos Gastrogarden.dk og da jeg talte med dem, forklarede de mig både om materialet og om hvordan jeg kunne sammensætte de forskellige højbede, så jeg må sige at jeg fik en god kundeservice hos dem.

Højbede med blomster

Nu er jeg jo ikke kun til de sekskantede højbede, for sådan et højbed med blomster kunne jeg nu godt se i min forhave op ad husmuren. Ud over at jeg blev informeret grundigt omkring højbedene, så hjalp Gastrogarden mig også med at fortælle mig hvilken jord mine urter og planter skulle står i, og ikke nok med, de kunne også fortælle mig hvad der var mest hensigtsmæssigt i forhold til sol og vind. Så jeg var klædt godt på da jeg skulle til at plante mine ting i højbedene. I år bliver det nemt – for højbedene står der, og der skal bare nye urter og blomster i.

Related Posts

Skriv en kommentar