Forside Boligindretning Bliv motiveret af citater

Bliv motiveret af citater

af admin

Hvordan indretter jeg kontoret?

Jeg står overfor at skulle indrette mit kontor. Men hvad er vigtigt når kontoret skal indrettes og er der noget man skal være særlig opmærksom på?

Jeg ved at der skal være et skrivebord, og tror jeg har besluttet at det skal være et der kan hæve og sænke. Så jeg både kan sidde og stå op og arbejde. Men hvordan skal de se ud? Jeg har set nogle fede borde med træ bordplade som jeg tænker kunne passe perfekt ind.

Derudover skal jeg have en super god kontorstol som jeg kan sidde mange timer på, uden at få ondt i ryggen og lænden. Der findes virkelig mange valgmuligheder når det kommer til kontorstole, men jeg skal blot have en sort stol med en god høj ryg. Men så overvejer jeg om der skal være armlæn eller ej. Tror jeg vælger en med armlæn.

Så skal der skabes noget liv og hygge i rummet, så jeg kan holde ud at sidder der hele dagen. Her har jeg overvejet nogle motiverende citater på væggen, samt nogle flotte store planter til at dekorere med. Derudover tænker jeg at der skal være noget musik. Her har jeg set nogle fede små højtalere der kunne passe perfekt ind.

Jeg har nogle store vinduer i rummet, og her skal jeg sikre mig korrekt solafskærmning så jeg ikke får en masse lys ind på mine skærme. Jeg har nemlig fået 3 skærme så der er nok der skal afskærmes. Det ender nok med gardiner.

Related Posts

Skriv en kommentar