Forside Boligindretning Var det noget med nogle plissegardiner eller nogle andre gardiner?

Var det noget med nogle plissegardiner eller nogle andre gardiner?

af admin

Det ser oftest bedst ud i det samme rum, at man vælger den samme type gardiner, så hvis man har bestemt sig for plissegardiner efter mål ved et enkelt vindue, så skal man næsten kopiere det videre til alle de andre vinduer i samme rum.

Men skal man lige være på den sikre side, at de passer hver gang, så skal man lige tage mål ved hvert vindue.

Det kan lyde lidt underligt, men specielt ved ældre huse, kan der være nogle forskelle, fordi huset har sat, og nogle vinduer er måske sænkede med tiden af sig selv.

Skal man hen at have nogle nye vindueskarme, så skal man også overveje, om de i stilen vil passe til gardinerne og omvendt, men der er også det med størrelsen, for en ny vindueskarm kan betyde, at gardinerne ikke længere passer efter mål.

Så kan man altid vælge en anden type gardiner til de andre rum, hvis det passer ind her. Er det et privat værelse, så kan stilen være markant anderledes end i resten af huset, så det vil se pænere ud med nogle andre gardiner end plissegardiner.

Skal det være plissegardiner eller ej?

Dog skal man også tænke på, at hvis man vælger plissegardiner, så er det jo ikke en permanent løsning, og det kunne måske være, de så flottere ud nede i butikken eller på nettet, end hvad de ender med at gøre reelt, når man sætter dem op derhjemme.

Nogle gange bliver man jo nødt til at prøve det af, før man kan se, om det fungerer eller ej.

Så kan man på det tidspunkt se, at det ikke var den bedste løsning med en bestemt type gardiner, men gardiner skal man trods alt have, og så må man spare sammen til nogle andre gardiner senere, som man kan udskifte med.

Gardiner skal man jo bruge for at skærme af for solen, og så kan man også sørge for, at folk ikke kan kigge ind, når de gardiner er trukket for, så man kan have lidt privatliv, hvilket er virkelig nødvendigt.

Related Posts