Forside Ikke kategoriseret Vaping i Skandanavien

Vaping i Skandanavien

af admin

For alle, der er nysgerrige på dampning i Skandinavien, vil denne artikel give et kort overblik over den nuværende situation. I de seneste år er vaping blevet mere og mere populært i Skandinavien, især blandt unge mennesker. Faktisk har Sverige ifølge en nylig undersøgelse nu den højeste andel af vapers i verden. Dette skyldes højst sandsynligt, at Sverige har en meget afslappet holdning til dampning med få restriktioner. For eksempel er det helt lovligt at vape på offentlige steder som caféer og restauranter.

Vaping i Sverige 

Som nævnt ovenfor har Sverige i øjeblikket den højeste andel af vapere i verden. Dette skyldes højst sandsynligt, at Sverige har en meget afslappet holdning til vaping, hvor der kun findes få restriktioner. For eksempel er det helt lovligt at vape på offentlige steder som caféer og restauranter. Desuden er der ingen aldersbegrænsninger på køb af e-cigaretter eller e-væsker, hvilket betyder, at selv mindreårige kan købe dem, hvis de ønsker det.

Vaping i Danmark 

Situationen i Danmark ligner situationen i Sverige; vaping er utrolig populært, og der er kun få restriktioner på plads. Når det er sagt, er der dog nogle små forskelle. For eksempel er det lovligt at vape indendørs på offentlige steder som restauranter og barer, men mange etablissementer har valgt at forbyde dampning alligevel. Desuden foreskriver den danske lovgivning, at e-cigaretter og e-væsker skal sælges separat, hvilket betyder, at du ikke kan købe en præ-fyldt patron eller pod i en butik. Dette kan gøre tingene lidt besværlige for vapers, men det er på ingen måde et stort problem. I Danmark er der mange der vaper. Engangs e-cigaretter er en populær form for det.

Vaping i Norge 

I Norge er situationen lidt anderledes; mens dampning stadig er ret populært, er der flere restriktioner på plads end i Sverige og Danmark. Det er f.eks. ulovligt at vape indendørs på offentlige steder som restauranter og barer (selv om det er tilladt på nogle steder). Desuden skal alle e-cigaretter og e-væsker sælges forseglet og uåbnet; det betyder, at du ikke kan prøve, før du køber, hvilket kan gøre det lidt svært at finde det rigtige produkt til dig. På trods af disse restriktioner er dampning dog stadig relativt udbredt i Norge.

Generelt set er dampning enormt populært i Skandinavien, og der er kun få restriktioner for at gøre det. I lande som Sverige og Danmark kan du vape indendørs på offentlige steder uden nogen som helst problemer. Der er dog flere restriktioner på dampning i Norge; selv om det stadig er ret almindeligt, kan du ikke prøve produkter, før du køber dem, og indendørs dampning er generelt ikke tilladt. Ikke desto mindre tilbyder alle tre lande et fantastisk miljø for vapers!

Related Posts

Skriv en kommentar